SMA R125073000 support

Montage
Montagevoorbeeld van Radiall SMA Plug – male pinconfiguratie, krimp en soldeer – op een RG174 kabel.

Bewerk de kabel tot buitenmantel, shield, binnenmantel en kern lijken op die in de foto. Er bestaat strip gereedschap, maar met een schaar en wat vindingrijkheid lukt het ook.
stap 1: strippen
Schuif de krimp buitenmantel op de kabel en spreid de shielding om ruimte te maken voor de behuizing van de binnenmantel.
stap 2: krimp onderdelen
Schuif de behuizing van de binnenmantel op de kabel tot aan de buitenmantel. Vouw de shielding terug naar de kabel.
stap 3: binnenmantel
Schuif de de pin over de kern van de kabel, draai de pin tot de soldeer uitsparing boven ligt. Soldeer de pin vast aan de binnenmantel.
stap 4: pinmontage
De uitsparing voorverwarmen, een druppel soldeer toevoegen. Verwarm de pin rond de uitsparing tot het soldeer goed is uitgevloeid.
stap 5: pin solderen
Schuif de isolatiemantel op de pin en schuif het geheel in de schroef behuizing. Draai de schroef behuizing  heel goed vast.
stap 6: Schroef behuizing

Krimp, tot slot, de buitenmantel vast om de kabel. Bij gebrek aan de juiste krimptang, improviseren tot de mantel klemvast zit. In de foto met het eindresultaat is de pin-krimpvorm van een BNC-krimptool gebruikt, niet de mooiste, maar een effectieve oplossing.

Documentatie
De officiële maatvoering voor de te strippen kabeldelen staan in de datasheet in de tabel Cable Assembly. De letters in de tabel verwijzen naar de eerste illustratie in montage instructies.

datasheet
montage instructies